Webdesign

Een website is uw visitekaartje.
Daarbij is het belangrijk dat de vormgeving van uw website voldoet aan de wens van uw doelgroep.
KellyW Design realiseert zo'n website in samenwerking met u.
 
Is dit de eerste kennismaking van uw bedrijf met internet of wilt u uw bestaande website geheel restylen? Neem dan contact op met KellyW Design. U kunt zich vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden voor uw bedrijf op het World Wide Web.
 
Alle combinaties van tekst, beeld (stilstaand en bewegend) en geluid zijn inmiddels mogelijk. Verbeterde technieken en snellere computers maken het mogelijk dat internet pagina's steeds sneller en beter zichtbaar worden voor geïnteresseerden. 
 
Voor u als bedrijf betekent een eigen site op internet een extra presentatie van uw onderneming, product of dienst, voor een relatief gering bedrag. Daarnaast bent u ook nog eens 24 uur per dag voor de hele wereld zichtbaar en bereikbaar. 
 
KellyWeb design realiseert ook homepages voor particulieren. Wilt u zich onderscheiden met uw website voor uw familie, vrienden of kennissen laat het ons weten en neem contact op met KellyW Design.
 
KellyW Design: dynamisch en onafhankelijk voor uw presentatie op internet. Wij ontwerpen, publiceren en onderhouden desgewenst uw pagina's.
 
Graag adviseren en begeleiden wij u bij het maken van keuzes en de realisatie van uw eigen Website. Naar aanleiding van uw wensen wordt vrijblijvend een offerte opgesteld met een redelijke prijs. Pas dan neemt u een besluit.
 
KellyW Design voor een professionele website voor bedrijven, verenigingen en particulieren.
 
 

WebBeheer

Een site hebben is één. Een site up-to-date houden is een ander verhaal.
Nadat een website ontworpen en gebouwd is, moet hij onderhouden worden. Sommige websites hebben meer onderhoud nodig, andere minder, afhankelijk van de frequentie waarmee de inhoud moet veranderen. 

Onderhoud is meer dan alleen maar updaten. Bevat uw website externe links, dan moeten deze regelmatig onder de loep worden genomen om te controleren of de website waar zij naartoe wijzen nog steeds op hetzelfde Internet-adres zijn.

Onderhoud aan uw website neemt vaak meer tijd in beslag dan u van tevoren had kunnen voorzien, en bij velen is ook de benodigde deskundigheid niet voorhanden. Dit heeft tot gevolg dat uw website niet meer actueel is. 

Indien updates niet geplaatst worden zullen (potentiële) klanten uw website niet langer bezoeken.

Om dit te voorkomen biedt KellyW Design u een onderhoudscontract aan. Voor een vast bedrag per maand of een urenvergoeding bent u verzekerd van een website die up-to-date is.

De methode die wij hiervoor hanteren is eenvoudig maar zeer doeltreffend. Wij herinneren u vooraf aan een naderende update, zodat u ons tijdig nieuwe informatie kunt toesturen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de gewenste informatie aan ons doorgeven.

Het is ook mogelijk dat wij op uw regie werken, en u ons benadert met nieuwe informatie die op uw site moet worden geplaatst.

De update bestaat standaard uit het wijzigen, toevoegen of verwijderen van de door u aangegeven informatie op uw site. Links worden, waar nodig, aangepast en pagina's toegevoegd of verwijderd. 

Hierdoor blijft uw site up-to-date.

KellyW Design voor professioneel Website onderhoud.

KellyW Design

Wij hebben ruime ervaring met:
Web-Design
Web-Beheer
Video & Foto
Grafische-Vormgeving

Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Snuffel dan eens door onze site!
Geïnteresseerd?, neem vrijblijvend contact op en geef uw vragen/wensen door.

U zoekt?

Een nieuwe Website met?
Snelle en deskundige service
Redelijke prijzen
Gunstige prijs/kwaliteitverhouding
Snelle ondersteuning met persoonlijke aandacht
Ook voor zoekmachine Google optimalisatie

Contact

  • Telefoon:
    06 10 51 66 51
  • Email:
    info@kellyw.nl
  • KellyW Design
    Doornstraat 399
  • 2584 AN Den Haag